Coaching

Coaching is één van de manieren waarop ik mensen ondersteun. De essentie van coaching is de ontmoeting op grond van de vragen, die u hebt en met mij wilt onderzoeken. Het is een zoektocht naar uw eigen antwoorden, waarbij u van mij vragen, oefeningen en inspiratie mag verwachten. Alle lagen waarop een vraag van u zich kan laten zien, kunnen we onderzoeken. Vanuit de praktische kant: ‘Hoe ga ik om met een veranderende werksituatie? Welke vaardigheden mis ik om zo’n situatie goed te hanteren?’ Of mogelijk vanuit een meer spirituele invalshoek. 

In een coaching gebruiken we naast ‘een goed gesprek’ verschillende invalshoeken. En er is een verschil mogelijk: resultaat gericht werken of meer intuïtief en onderzoekend werken.

Dat kan betekenen,

  • dat we samen een geheel open gesprek starten en naar bevindt van zaken samen bijsturen
  • dat ik u vraag iets te lezen, te bestuderen en te vertellen wat u raakt
  • dat ik u vraag uzelf te observeren in uw omgeving (uw bewustzijn te vergroten)
  • dat er de gelegenheid is gewoon te delen en te vertellen, of samen oefeningen te doen

Kortom, we zoeken en creëren samen datgene wat u verder helpt.

We doen dat ook wanneer een organisatie mij vraagt om een medewerker te coachen, waarbij we in een offerte de afspraken vastleggen.

Al meer dan 15 jaar geef ik individuele coaching (zowel op privé als op werkvragen).
Dat kan op verzoek van uw organisatie, het kan ook op uw eigen initiatief.

Wilt u eens kennismaken? Bel 0575 491064 of mail me en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Warning: Missing argument 1 for cwppos_show_review(), called in /www/htdocs/andersom/http/wp-content/themes/flat/content-single.php on line 29 and defined in /www/htdocs/andersom/http/wp-content/plugins/wp-product-review/includes/legacy.php on line 18